Wonen

Bij De Warrenhove verlenen we huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding, waarbij we proberen mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. We hebben de beschikking over ruime appartementen voor begeleid wonen. Verdeeld over de gehele locatie zijn appartementen voor alleenstaanden. Op de begane grond zijn tweepersoons appartementen speciaal voor (echt)paren. Na het overlijden van de partner heeft degene die achterblijft de keuze om te blijven wonen in het appartement.


Groepsverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan groep-dagverzorging. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, muziek en zingen, spelletjes en gezamenlijk koken en eten. 

Logeren

Heeft u gasten die graag willen overnachten? Dat kan. Op de eerste etage in het naastgelegen wooncentrum ’t Suderhiem hebben wij twee logeerkamers beschikbaar, die elk geschikt zijn voor twee personen. Reserveren kan bij de receptie van De Warrenhove. Geef gerust aan wanneer u er ontbijt bij wenst.

Diensten

De Warrenhove geeft u als bewoner de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid pakket aan handige diensten. Met onze huishoudhulp blijft uw appartement netjes en schoon, zonder dat u zelf zware inspanningen hoeft te leveren. Ook het doen van boodschappen of het vervangen van een lampenpit kunnen soms al te veel van uw lichaam eisen. U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft en wij komen graag langs om ondersteuning te bieden. 

Naast zorg bieden wij u ook vele voorzieningen op onze woonzorglocatie. Zo zijn er een fysio- en pedicurepraktijk, een kapsalon en een compacte winkel voor de dagelijkse benodigdheden. Ook worden er vaak activiteiten georganiseerd. Voor uitjes buiten de deur kunt u gebruikmaken van onze rolstoelbus of een duofiets voor als u met z’n tweeën naar een activiteit in de buurt gaat. En in restaurant De Taveerne schuift u aan het eind van de dag of tussen de middag gezellig aan voor een warme maaltijd, vers bereid uit eigen keuken. 

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Meer informatie over wonen

Wilt u meer informatie over wonen in De Warrenhove? Neem dan gerust contact met ons op via 0512 591 100 of vul het contactformulier in.

Ons zorgaanbod

U kunt bij De Warrenhove kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in De Warrenhove of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.