Maaltijdservice

Hoe heerlijk zou het zijn om eens niet in de keuken te hoeven staan en toch een verse maaltijd op tafel te krijgen? Met de maaltijdservice (Tafeltje Dekje) van Zorggroep Liante kiest u voor een verrassend gevarieerde maaltijdservice, gewoon aan huis bezorgd. Ons avondeten is naast vers ook heel betaalbaar, gezond en eenvoudig geregeld.

Altijd een verse, lekkere maaltijd naar wens

Gezond eten en een gevarieerd en smakelijk menu? Ontzettend belangrijk. En daar staat ons verrassende maaltijdaanbod ook om bekend. U kunt uw dagelijkse diner zelf samenstellen. Zo voorkomen wij teleurstellingen en weet u zeker dat het eten altijd in de smaak valt. Iedere dag zijn er andere, voedzame keuzes te maken.

Een verse maaltijd op het gewenste tijdstip bezorgd

Ook gebruikmaken van onze maaltijdservice? Dit kan op alle dagen van de week. En niet alleen dat is uniek, maar ook het feit dat wij maaltijden in onze eigen keuken bereiden en altijd warm aanbieden. Tegen de middag worden de menukeuzes voor die dag kenbaar gemaakt. En daarbij mag u erop vertrouwen dat onze koks bij het selecteren van het aanbod uw voedingsgewoonten meenemen. Weet u bij voorbaat al op welke dagen u een verse maaltijd van ons wenst? Laat het ons weten. Dat maakt onze maaltijdservice alleen maar betrouwbaarder en weet u wanneer u aan tafel kunt plaatsnemen.

Maaltijdservice voor u en familie of vrienden

Wilt u vandaag gebruikmaken van onze maaltijdservice, maar verwacht u ook familie of vrienden over de vloer? Dan hoeft u niet alsnog zelf eten klaar te maken. Tafeltje Dekje staat in zulke gevallen ook altijd voor hen klaar. Wij bezorgen graag een extra maaltijd aan huis. Geef dit wel even vroegtijdig aan ons door, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Maaltijdservice

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Ooststelling­werf, Weststellingwerf, Smallingerland of Noordenveld (Maaltijdservice Drenthe)?

Neem dan gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij De Warrenhove kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in De Warrenhove of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.