Dagbesteding

Bent u op zoek naar een aangenaam en gezellig dagbesteding met mensen uit de buurt? Dat kan als thuiswonende lastig zijn wanneer u in uw dagelijks leven afhankelijk bent (geworden) van ondersteuning. Bij Zorggroep Liante krijgt u – indien nodig – zorg, begeleiding en de door u zo gewenste invulling van de dag. Wees welkom en kom gerust langs in De Warrenhove!

Een onderhoudende dag met anderen

Samen met anderen de dag doorbrengen; die mogelijkheid krijgt u bij ons voor één of meerdere dagdelen per week. U komt hierbij langs voor een fijn samenzijn wanneer u die behoefte heeft. Bij ons dagbestedingsprogramma wordt u verwelkomd en begeleid door zowel professionals als vrijwilligers. Zij luisteren naar uw persoonlijke behoeften voor het inrichten van een goed onderhouden dag. Deze dagvullende dienst wordt aangeboden in Sickenga-Oord, Lycklama Stins, Krommestede en Rikkingahof.

Dagbesteding: voor alle thuiswonende ouderen

Woont u nog in uw eigen huis? En heeft u geen idee of dagbesteding van De Warrenhove ook voor u is weggelegd? Geen zorgen, onze diensten zijn er ook voor ouderen in de wijde omgeving van ons woonzorgcentrum. Bijvoorbeeld ideaal tijdens het wachten op opname in één van onze locaties. Een ander bijkomend voordeel van kiezen voor dagbesteding: mantelzorgers, partner, familie, naaste bewoners en bekenden hebben even wat meer tijd voor zichzelf. En vinden zodoende hun rustmomenten.

Dagbesteding activiteiten

Ontmoeting wordt door alle deelnemende ouderen als iets essentieels gezien. Het zijn uitgelezen kansen om een goed gesprek te starten of advies van anderen te vragen. En natuurlijk is er ook een constant afwisselend dagprogramma dat u altijd kunt aanwenden. Hier is alle tijd en ruimte voor creativiteit, een wandeling, zang of een overheerlijke warme maaltijd. Ons streven is om u, samen met vele anderen, een zeer onderhoudende dag te geven, precies zoals u dat wilt.

Doet u ook mee?

Het staat u helemaal vrij om deel te nemen aan dagbesteding. Voor de dagbesteding is geen indicatie nodig. Er wordt wel een eigen bijdrage gevraagd. Heeft u vervoer nodig om op onze locatie te komen? Wij regelen dit graag voor u.    

Meer informatie?

Bel ons gerust via 0516 568 770 voor meer informatie of kijk op de website van ZorgThuis. Via dit onderdeel van Zorggroep Liante wordt de dagbesteding aangeboden. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij De Warrenhove kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in De Warrenhove of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.