Zorgaanbod

De Warrenhove is een plek waar u met gewenste hulp en ondersteuning dagelijks met plezier woont en leeft. U kiest de zorg die aansluit bij uw situatie en onze zorgmedewerkers komen langs om die te verlenen. Ook als u elders in of rondom Drachten woont, kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide zorgaanbod. Lees hieronder wat wij u zoal te bieden hebben en stel vervolgens uw persoonlijke zorgpakket samen.

Overige diensten

U kunt bij De Warrenhove – één van de locaties voor wonen met zorg van Zorggroep Liante – aankloppen voor nog meer andere zorgdiensten.   

Tarieven

Wanneer u komt wonen in of bij één van onze locaties zijn daar kosten aan verbonden. Denkt u hierbij aan het nummeren van kleding, tv- en telefoonabonnement, waskosten, verzekeringen, alarmering etc. Voor de gehanteerde tarieven verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

Activiteiten

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is iedere locatie een plaats waar elke dag wat te beleven is.