Wonen nabij De Warrenhove

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van De Warrenhove: zorg, alarmering en Maaltijdservice. En wanneer u kiest voor Zorg Thuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. Vaste medewerkers, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Wilt u thuiszorg van De Warrenhove ontvangen dan heeft u een indicatie nodig.

Zorg en diensten van De Warrenhove

Cliënten van serviceflat ‘Drachten’ kunnen gebruik maken van ons alarmeringssysteem en krijgen de warme maaltijden van de Warrenhove geleverd. Naast ons gebouw ligt ’t Suderhiem, dat via een overdekte loopbrug bereikbaar is. Hier zijn zorg en wonen gescheiden. U kunt een appartement huren van woningbouwvereniging Accolade, terwijl u 24 uur per dag, mits u hiervoor een indicatie heeft, zorg van De Warrenhove kunt ontvangen.

Aanleunwoningen

Aan de zuidkant van de Warrenhove staan 49 aanleunwoningen die verhuurd worden door woningbouwvereniging Accolade. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen aan alle activiteiten deelnemen (mits zij een recreatieabonnement hebben) en gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U kunt ook een alarmeringsabonnement afnemen. U kunt dan 24 uur per dag een beroep doen op onze zorgmedewerkers voor eerste hulp.

twt_icn   fb_icn   li_icn