Wonen nabij De Warrenhove
  1. Wonen
  2. Wonen nabij De Warrenhove

Wonen nabij De Warrenhove

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van De Warrenhove: zorg, alarmering en Maaltijdservice. En wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. Vaste medewerkers, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Wilt u thuiszorg van De Warrenhove ontvangen dan heeft u een indicatie nodig.

Aanleunwoningen

Aan de zuidkant van De Warrenhove staan 49 aanleunwoningen die verhuurd worden door woningbouwvereniging Accolade. Ook vindt u aanleunwoningen in het naastgelegen seniorenflat ’t Suderhiem. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen aan alle activiteiten deelnemen (mits zij een recreatieabonnement hebben) en gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U kunt ook een alarmeringsabonnement afnemen. U kunt dan 24 uur per dag een beroep doen op onze zorgmedewerkers voor eerste hulp.

’t Suderhiem

In ‘t Suderhiem woont u zelfstandig met hulp in handbereik. Er zijn 42 appartementen gevestigd, waarvan 32 geschikt zijn voor één persoon en 10 voor tweepersoonshuishoudens. Cliënten kunnen gebruik maken van verzorging, verpleging en begeleiding. Op de begane grond vindt u een royale multifunctionele ruimte, ‘De Klanderij’. Hier worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook is er een particuliere kinderopvang in het gebouw gevestigd: ‘us Twadde Thûs’. Het naastgelegen De Warrenhove is via een overdekte brug bereikbaar.

Wonen in ‘t Suderhiem

Wonen in ’t Suderhiem betekent zelfstandig wonen met alle gemak bij de hand. Hierbij proberen we mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen.
‘t Suderhiem staat midden in de Drachtster samenleving en wil een plaats zijn waar mensen elkaar ontmoeten.

Diensten
U kunt gebruik maken van ondermeer alarmering, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding. Heeft u gasten die graag willen overnachten? Dat kan. Op de eerste etage in
’t Suderhiem hebben wij twee logeerkamers beschikbaar, die elk geschikt zijn voor twee personen. Reserveren kan bij de receptie van De Warrenhove. Geef gerust aan wanneer u er ontbijt bij wenst.

Wonen nabij ’t Suderhiem

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van ’t Suderhiem. We bieden zorg, alarmering en maaltijdservice.

Hulp en zorg bij u thuis
Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. En als het moeilijker wordt om de dagelijkse klusjes in en om het huis te doen, kunt u gebruik maken van huishoudelijke zorg en maaltijdservice. Voor een gerust gevoel kunt u kiezen voor alarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met één van onze medewerkers. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over wonen in ’t Suderhiem of over verdere zorgdiensten? Bel dan gerust de wijkverpleegkundige Ilse Derksen in Drachten op telefoonnummer 06 284 981 36.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0512 591 100.
We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar van 08.00-16.00 uur.

Adresgegevens
Bezoekadres: Suderhiem 35
9203 HS Drachten
T 0512 591 100

Postadres: Postbus 116
8430 AC Oosterwolde
info@liante.nl

Activiteiten

Een plaats waar elke dag wat te beleven is.

Wonen in De Warrenhove

De Warrenhove beschikt over 96 tweepersoonsappartementen.

Menu