Wonen in De Warrenhove
  1. Wonen
  2. Wonen in De Warrenhove

Wonen in De Warrenhove

Bij De Warrenhove hebben we de beschikking over ruime appartementen. Op de begane grond zijn tweepersoons appartementen speciaal voor (echt)paren. Na het overlijden van de partner hoeft degene die achterblijft niet te verhuizen, mits hij of zij een indicatie heeft. We verlenen huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding, waarbij we proberen mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. Ook alleenstaanden kunnen bij ons komen wonen.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgplek nodig? Ook dan kunt u bij De Warrenhove terecht. Dit kan zich voordoen wanneer u bijvoorbeeld na een verblijf in een ziekenhuis nog niet geheel in staat bent om uzelf te verzorgen of wanneer zelfstandig wonen tijdelijk niet mogelijk is. Lees meer…

(Groeps)dagverzorging

Cliënten die wegens hun ziektebeeld meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan groep-dagverzorging. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken, muziek en zingen, spelletjes en gezamenlijk koken en eten. Lees meer…

Logeren

Heeft u gasten die graag willen overnachten? Dat kan. Op de eerste etage in het naastgelegen wooncentrum ’t Suderhiem hebben wij twee logeerkamers beschikbaar, die elk geschikt zijn voor twee personen. Reserveren kan bij de receptie van De Warrenhove. Geef gerust aan wanneer u er ontbijt bij wenst.

Diensten

U kunt gebruik maken van een veelvoud aan handige diensten. Een receptie voor al uw vragen, een hotelmatige dienst die u helpt uw appartement schoon te houden, indien nodig boodschappen voor u doet, en een technische dienst voor allerhande klussen.

De Warrenhove beschikt verder over onder meer een winkel, fysiotherapie- en pedicurepraktijk en een kapsalon. Bijzonder is dat onze keuken elke dag verse, warme maaltijden bereidt. U kunt uw maaltijd in uw eigen appartement nuttigen of in ons gezellige restaurant, zowel tussen de middag als ‘s avonds.

Aanmelden

Om in één van de locaties van Zorggroep Liante te wonen, is een indicatie nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Met een positieve indicatie voor verblijf heeft u, als overbruggingsperiode, meteen toegang tot bijvoorbeeld kortdurende opname.

Zorggroep Liante

De Warrenhove is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante.

Contact

De Warren 8
9203 HT Drachten
T 0512 591 100

Menu