Maaltijdservice van Liante
  1. Wat we bieden
  2. Maaltijdservice

Maaltijdservice

Lijkt het u makkelijk niet elke dag te hoeven koken? Met de Maaltijdservice (Tafeltje Dekje) van Zorggroep Liante kiest u voor een gevarieerde maaltijd, gewoon bij u thuis. Dat is gemakkelijk en gezond eten, voor een betaalbare prijs.

Lekker vers, naar uw smaak

Natuurlijk. Gezond en gevarieerd eten is van groot belang. Maar net zo belangrijk is dat u het lekker vindt. Op dat gebied zit u bij ons helemaal goed. Laat u verrassen door het aanbod van onze maaltijdvoorziening en stel uw eigen menu samen. Elke dag anders, maar altijd naar uw smaak.

Wanneer u het uitkomt

U kunt dagelijks, dus zeven dagen per week, gebruik maken van onze Maaltijdservice. De maaltijden worden rond het middaguur aangeboden. Er wordt rekening gehouden met uw voedingsgewoonten. Geef gerust aan op welke dagen u van onze verse gerechten wilt genieten. En wat uniek is: de maaltijden zijn in eigen keuken bereid en worden warm aangeboden. U kunt dus direct aan tafel! Tafeltje Dekje zoals u dat wenst!

Samen genieten

Heeft u familie of gasten over de vloer? Wij nemen graag een extra maaltijd voor hen mee! Geef dit wel even vroegtijdig aan ons door, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Aanvragen

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Ooststelling­werf, Weststellingwerf, Smallingerland of Noordenveld (Maaltijdservice Drenthe)? Neem dan gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in.

Open de folder in pdf.
Kunt u de folder niet openen? Download dan nu Acrobat Reader.

Wonen nabij
De Warrenhove

Ook wanneer u nog thuis woont bent u welkom.

Contact

De Warren 8
9203 HT Drachten
T 0512 591 100

Menu