Dagopvang Zorggroep Liante
  1. Wat we bieden
  2. Dagbesteding

Dagbesteding

Woont u thuis en wilt u graag een gezellige dag doorbrengen met mensen uit de buurt? Kunt u bij sommige zaken wel wat ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld in de vorm van zorg, begeleiding of gewoon een aangename besteding van uw dag? Dat kan gewoon bij Zorggroep Liante. Kom gerust langs.

Samen een gezellige dag

U kunt er dan voor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons langs te komen om samen met anderen de dag door te brengen. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst. Dit kan op onze locaties Sickenga-Oord, Lycklama Stins, Krommestede en Rikkingahof.

Voor wie?

Dagbesteding is er voor alle thuiswonende ouderen. Het kan dienen als overbrugging van de wachttijd voor opname in één van de locaties van Zorggroep Liante. Wanneer u er voor kiest om de dagbesteding te bezoeken, hebben mantelzorgers als partner, familie, buren en bekenden wat meer tijd voor zichzelf.

Activiteiten

Voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. In de vorm van advies of gewoon een gezellig gesprek. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen of van een warme maaltijd genieten: samen beleeft u een zeer onderhoudende dag met alle ruimte voor uw eigen wensen.

Deelnemen

Voor de dagbesteding is geen indicatie nodig. Er wordt wel een eigen bijdrage gevraagd. Vervoer kan uiteraard geregeld worden.

Een kijkje komen nemen?

Bel ons gerust via 0516 568 770 voor meer informatie over dagbesteding. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan alsnog beslissen of u wilt deelnemen of niet. U bent van harte welkom.

Klik hier om de folder Dagbesteding te downloaden.
Kunt u de folder niet openen? Download dan nu Acrobat Reader.

Activiteiten

Een plaats waar elke dag wat te beleven is.

Contact

De Warren 8
9203 HT Drachten
T 0512 591 100

Menu